Nieuw gezicht bij MRKT

6 juli 2021 / Nieuws
Nieuw gezicht bij MRKT-1

In juli 2021 hebben wij Charlotte Elsackers mogen verwelkomen in ons team. Charlotte studeert, naast haar werk bij MRKT, Vastgoed & Makelaardij en zal bij diverse projecten haar opgedane kennis in de praktijk toetsten.

Binnen de gebouwde omgeving heeft Charlotte haar passie gevonden. “Ik leef op van een goed functionerend en esthetisch stedelijk gebied.” Nu hoopt Charlotte bij MRKT nieuwe competenties binnen de vastgoedwereld te verwerven. “Bij stedelijke ontwikkeling komt meer kijken dan alleen vastgoed. Juist het belichten van deze andere factoren vind ik interessant.”

Bij MRKT ligt de focus op winkelgebieden en markten. Markten identificeren zich niet als vastgoedobjecten, maar hebben wel zijn uitwerking op het winkelvastgoed in het desbetreffende gebied. Daarnaast komt de consument/gebruiker hierin ook veelvuldig naar voren. Het is dan ook erg interessant om de beïnvloedende factoren binnen de gebouwde omgeving beter te leren kennen en begrijpen.